KENNIS IS MACHT, KENNIS DELEN IS KRACHT Een kwalitatief onderzoek naar de kennisdeling binnen kennisveld Natte Kunstwerken bij Rijkswaterstaat - Daccache, Pamela (Student Undergraduate Research E-journal!, 2018)
Wegens de nieuwe technologieën en innovaties in de bouwsector is het verzamelen, waarborgen en ontwikkelen van kennis essentieel. Het waarborgen en delen van kennis kunnen leiden tot innovatieve oplossingen en houden een organisatie kennisrijk, ondanks uitstroom van mensen met kennis. Volgens het kernteam van de afdeling Natte Kunstwerken bij Rijkswaterstaat kan de mate waarin er kennis geborgd en gedeeld wordt beter en efficiënter. Het doel van deze studie is om de knelpunten van kennisdeling betreffende Natte Kunstwerken te constateren en aanbevelingen te ontwikkelen ter verbetering, zodat geld en tijd bespaard kunnen worden en bruikbare kennis binnen de organisatie behouden blijft.