Gegrepen door mensenhandel - Reus, Loes (Student Undergraduate Research E-journal!, 2015)
In dit onderzoek is de samenwerking ontleed tussen politie Eenheid Noord-Holland en de andere deelnemers aan het Pooierboy- en Transferiumoverleg van het Veiligheidshuis Noord-Holland Noord. In die overlegcircuits gaat het om minderjarige slachtoffers van mensenhandel in de seksindustrie. Het onderzoek brengt in beeld wat de voordelen van samenwerking zijn en wat verbetering verdient, zodat er efficiënter opgetreden kan worden tegen het criminele werk van loverboys en de hulp aan hun slachtoffers verbeterd kan worden.