An intergenerational project for Antwerp’s Linkeroever district

  • Henk De Smet De Smet Vermeulen architecten
  • Paul Vermeulen De Smet Vermeulen architecten

Abstract

Design: De Smet Vermeulen architecten

Call by the Chief Architect of Flanders (2005) Master plan (2006): Technum, De Smet Vermeulen architecten, Architecten de vylder vinck taillieu, Tom Thys architecten
Commissioned by Antwerpen Lerende Stad, Antwerpen Zorgbedrijf, THV IGLO
Programme: children’s day­care centre, residential care centre, service flats and shops on the square Completion: 2014

How to Cite
DE SMET, Henk; VERMEULEN, Paul. An intergenerational project for Antwerp’s Linkeroever district. OverHolland, [S.l.], p. 48-54, mar. 2017. ISSN 1574-3160. Available at: <https://journals.open.tudelft.nl/index.php/overholland/article/view/1667>. Date accessed: 16 june 2019. doi: https://doi.org/10.7480/overholland.2014.14-15.1667.
Published
2017-03-17