Dudok - Noorderbegraafplaats in Hilversum. Het is niet alles geel wat er blinkt

  • Gré ten Caat
  • Wim Frisart

##submission.authorBiographies##

Gré ten Caat
Gré ten Caat en Wim Frisart, beiden enthousiaste vrijetijdsfotografen, zijn gewend met een deskundige manier van kijken objecten goed te observeren en vast te leggen. In dat verband en omdat zij bovendien ook nog als architectuurliefhebbers in Hilversum woonachtig zijn, hebben de monumenten van architect Dudok hun speciale aandacht. De respectievelijke beroepswerkzaamheden spelen en speelden zich af binnen de media (TV) en wel bij een actualiteitenrubriek en facilitaire planning.
Wim Frisart
Gré ten Caat en Wim Frisart, beiden enthousiaste vrijetijdsfotografen, zijn gewend met een deskundige manier van kijken objecten goed te observeren en vast te leggen. In dat verband en omdat zij bovendien ook nog als architectuurliefhebbers in Hilversum woonachtig zijn, hebben de monumenten van architect Dudok hun speciale aandacht. De respectievelijke beroepswerkzaamheden spelen en speelden zich af binnen de media (TV) en wel bij een actualiteitenrubriek en facilitaire planning.
Hoe te citeren
TEN CAAT, Gré; FRISART, Wim. Dudok - Noorderbegraafplaats in Hilversum. Het is niet alles geel wat er blinkt. Bulletin KNOB, [S.l.], p. 113-115, juni 2001. ISSN 2589-3343. Beschikbaar op: <https://journals.open.tudelft.nl/knob/article/view/tenCaat113>. Datum gebruik: 06 aug. 2020 doi: https://doi.org/10.7480/knob.100.2001.3.334.
Gepubliceerd
2001-06-01